Figyelem!
2024. június 20-tól augusztus 31-ig terjedő nyári időszakban a szokásostól eltérő nyitva tartás lesz érvénybe!
Mielőtt elindulsz hozzánk érdeklődj! Tel: 06-1-7890319 vagy 06-30-6869248

Rólunk

FitoMed Elit Club létrehozását több, mint 6 éves tapasztalatgyűjtés előzte meg.

Az elmúlt években Magyarországon a FitoMed segítségével megalapoztuk a Fullgrass mélyfagyasztott búzafűlé hírnevét, minőségét és megbízhatóságát.

Ezrek ismerték meg hogyan alkalmazhatják akár naponta,
ezt a csodálatos „zöld aranyat”, amelynek újkori alkalmazási mórszerét  Ann Wigmore népszerűsítette Búzafűlé című könyvében.
 
Hasznosságához ma már nem férhet kétség, sokan nagyon pozitív élményben részesülnek fogyasztásakor.
Egyesek ,– tévesen-  már-már gyógyszerként  tartják számon ezt a természettől kapott egyszerű, de mégis nagyon  gazdag összetételű táplálékot.
 
Ezt fogyasztva szervezetünk hozzájut közel 600 féle, eddig megismert, olyan összetevőhöz, amelyből éppen aktuális szükséglete szerint válogathat.
 
Közismert tény , hogy egy fizikailag és szellemileg is kiegyensúlyozott szervezett ellenálló képessége magas, képes ellenállni  még olyan  hatásoknak is, amik eddig ismeretlenek voltak számára.
 
Mi lehetne  tehát más a célunk, mint tovább népszerűsíteni a Fullgrass mélyfagyasztott búzafűlé fogyasztását!
 
Megszámlálhatatlan forrásból kapjuk és vesszük magunkhoz – sokszor szándékosan – azokat az anyagokat, amelyeket szervezetünk méregként vagy hasznavehetetlen  „szemétként” kezel, raktároz. Ezektől túlterhelten megbetegszik és képtelen védekezni sokszor még egyszerűnek tűnő, egyébként eddig jól kezelt hatások ellen is.
 
Tudomásul kell tehát vennünk az elmúlt évtizedek hozta változásokat a táplálkozási kultúránkban és dönteni, hogy saját magunk vagy családunk betegségét akarjuk e finanszírozni vagy inkább az egészségét.
 
Az elmúlt húsz évben többnyire valamilyen problémával már rendelkező emberek nyúltak a Fullgrass  búzafűléhez. Sokan köztük olyanok is, akik a búzafűlével való találkozást az utolsó lehetőségként vették számításba.
Itt szögezzük le : a Fullgrass Mélyfagyasztott Búzafűlé nem gyógyszer és nem csodaszer!! Ilyen hatás nem várható tőle!
 
Egy jól táplált szervezet azonban jól érzi magát, testileg, lelkileg és képes arra, hogy alkalmazkodjon azokhoz a hatásokhoz, amik érik.
 
A FitoMed Elit Club-ot olyan tagok alkotják, akik  megértik és elfogadják, hogy a prevenció ma olyan fontos, mint még soha. Tudatosan alkalmazzák az egészség finanszírozást és folyamatosan gondoskodnak saját és családjuk egészségi állapotának a megőrzéséről.
 
Elfogadják és használják a természet nyújtotta erőforrásokat és azokat nem ideologizálják túl azon, mint amire hivatva vannak.