Legyen Ön is a FitoMed tagja!
Aktív tagként élvezze a közösségünk által kínált kedvezményeket!  Regisztráció
 

Fullgrass gyorsfagyasztott búzafűlé

Fullgrass gyorsfagyasztott búzafűlé
Brutto ár:
10.790 Ft


Fontos házhozszállítási információk:

Lehetőség van 1 doboz búzafűlé rendelésére is, ha a megrendelő vállalja a teljes logisztikai díjat, ennek összege 4.650 Ft.

Házhozszállításnál 5-tel nem osztható mennyiség rendelése esetén, a kiszállítási díjon felül 450 Ft plusz jég felárat számolunk fel!

→ A tájékoztatás nem teljes körű! További részeltes szállítási infók itt!Raktáron Raktáron EP: 7

Db: Kosárba

30 db 10,5 g-os kocka - össz: 315 g 

A motiváció:

A búzafű frissen préselt levére alapozott kúrát 40 éve használják szerte a világon különböző súlyosabbnál súlyosabb civilizációs ártalmakra. „Gyógyíthatatlan”-nak bélyegzett emberek legendaszámba menő gyógyulási sikertörténetei fűződnek a módszerhez. Az érintettek nem az élet egyfajta meghosszabbításáról, hanem újjászületésről és életenergiával történő feltöltődésről beszélnek. A kúra eredményessége tehát mind szélesebb körű alkalmazását feltételezné.

A probléma:

A búzafűlé kúrát bemutató könyvek és kiadványok szerves részét képezik a búzafű otthoni termesztésének részletes leírása, hiszen a klorofill koktélunk csak így lesz valóban frissen préselt. A búza mondhatni egyidős az emberiséggel és teljesen hétköznapi növényként kezeljük. Termesztését nem lengi körül semmiféle misztikum. Aki viszont megpróbálta már a háztartási nevelését az megtapasztalhatta buktatóit is:

A kihívás:

A kipréselt lé magas aktív (élő) enzim- és fehérjetartalma miatt nem tartósítható a hagyományos ital, illetve porítási eljárásokkal mert az alkotórészek gyorsan (1/2 óra alatt) elbomlanak vagy hatástalanná válnak 
 

Az ötlet:
 
Amennyiben friss búzafüvet lassú fordulatú berendezéssel préselünk, a lé élőnek tekinthető tekintettel az enzimaktivitásra. Alacsonyrendű élet, de élet. Az alacsonyrendű élet tartósítására viszont létezik egy kiskapu. Ez pedig nem más, mint a hibernáció, a fagyasztás, amelynek több évtizedes hagyományai vannak. Gondoljunk csak a spermiumok, őssejtek tárolására, az emberi szervek szállítására vagy az anyatej tartósítására. Innen már csak egy kicsiny ugrás a nagy ötlet: hibernáljuk az élő ételt, hogy élő maradjon!
 
Az eredmény:
 
A Fullgrass Gyorsfagyasztott Búzafűlé termékkel nem kisebb cél valósult meg, mint a „csodás” kúrának a tömegekhez való eljuttatásának a lehetősége. A FitoMed átírta a búzafűlé történetét azáltal, hogy leegyszerűsítette használatát.
 
A FitoMed elsőként rakta le annak a technológiának a sarkköveit, amellyel a frissen préselt búzafűlé könnyebben kezelhető alternatívája megalkotható:

A termék:
 
Egy doboz Fullgrass Gyorsfagyasztott Búzafűlé 30 db 12g-os kockát tartalmaz. Ajánlott napi adagja: 1-3 kocka/nap. Tegyünk pohárba, s amint olvad, lassanként iszogassuk, vagy az egész kockát szájba véve elszopogathatjuk. Ha egy napon több kockát fogyasztunk, azt tegyük meg egyszerre, nem szükséges „szétosztani”.