Legyen Ön is a FitoMed tagja!
Aktív tagként élvezze a közösségünk által kínált kedvezményeket!  Regisztráció
 

Fullgrass Plus gyorsfagyasztott búzafűlé

Fullgrass Plus gyorsfagyasztott búzafűlé
Brutto ár:
10.975 Ft


Fontos házhozszállítási információk:

Lehetőség van 1 doboz búzafűlé rendelésére is, ha a megrendelő vállalja a teljes logisztikai díjat, ennek összege 4.650 Ft.

Házhozszállításnál 5-tel nem osztható mennyiség rendelése esetén, a kiszállítási díjon felül 450 Ft plusz jég felárat számolunk fel!

→ A tájékoztatás nem teljes körű! További részeltes szállítási infók itt!Raktáron Raktáron EP: 7

Db: Kosárba

30 db 10,5 g-os kocka - összesen: 315 g 

A méregtelenítés célja nem csupán a szervezetünk megtisztítása, de leginkább az immunrendszerünk megerősítése. A méregtelenítés nem csupán étkezési módosítást jelent, hanem egy teljes tisztítási folyamatot – kívülről és belülről. 

Elsőrangú ötlet, átütő hatástöbbszörözés a búzafűlé + spirulina egyedi párosítása.

A védőburok kényszerű eltávolítása


A búzafűlé előállítása a zöld búzafű préselésével történik, aminek eredményeképpen a számunkra emészthetetlen rostokat külön választjuk a számunkra oly értékes komponensektől. A búzafűlé éppen ezért nem ép sejteket, hanem azok beltartalmát foglalja magában. A búzafűlé széleskörű elegye az élettani szempontból kiemelkedő jelentőségű vitálanyagoknak, amiket a gyártás során megfosztottunk természetes védőburkuktól. Az organikus közegétől megfosztott komponensek egymással és a levegő oxigénjével nagyon gyorsan reakcióba lépnek, ezért a frissen préselt búzafűlé összetétele szinte percek alatt módosul és humánélettani értékei megszűnnek. Ezt a folyamatot a szokásos élelmiszer- és gyógyszeripari eljárásokkal sajnos nem lehet megállítani. Egyedüli megoldásként egy speciális fagyasztási eljárás bizonyult.


Videó:
 Az új gondolat: új védőburok

A búzafűvel ellentétben, a Spirulina alga sejthártyáját az emberi szervezet maradéktalanul fel tudja dolgozni, mivel az emésztőrendszerében proteinné és komplex cukrokká, valamint mukopolisacharidokká bomlik. A Spirulina alga sejthártyája tehát ideális új otthonául szolgálhat a zöldbúza frissen préselt levének.Az új technológia célja tehát nem más, mint lecserélni a búzafű ember számára emészthetetlen rostjait a spirulina mikroalga sejtburkával. Az új megoldás nagyságrendekkel javítja a búzafűlé felszívódási hatékonyságát, mivel az emberi emésztőrendszer azon traktusaiban, ahol még felszívódás nem történik, viszont az értékes összetevőket károsítható körülmények állnak fenn, a sejthártya még védelmez. Lebomlása akkorra történik meg, amikor már nincs rá szükség. 

A Spirulina több, mint hordozó

A Spirulina alga a bioaktív anyagok tág spektrumát tartalmazza. Most csupán azokra térünk ki, amelyek túlmutatnak a búzafűlét alkotó összetevőkön. Ilyen pl. a B12, amelyből a búzafűlénél is többet tartalmaz.δ-linolénsav (gamma linolénsav, GLA): Koleszterinszint csökkentő, segít a vércukor és az inzulin zabályozásában, aminek eredménye a lecsökkent szénhidrátéhség, testsúlycsökkenés.Gyulladáscsökkentő, csökkenti a vérnyomást és javítja a keringést. Javítja az idegrendszeri működést, kiüríti a felesleges folyadékot a szervezetből.

Ca-spirulán: influenza A, HSV, CMV, HIV vírus ellenes hatású, immunserkentő, vérképzés fokozóPhycocyanin (Fikocianin): máj, vese, lép szövet regeneráló, vörös vértest, fehérvértest képződést fokozó omega-zsírsavakból a tengeri halakban található mennyiségnek a többszörösét tartalmazza.

A káprázatos végeredmény

 

  • 390%-al több β-karotént tartalmaz, mint a sárgarépa.
  • 230%-al több vasat tartalmaz, mint a spenót.
  • 40%-al több fehérjét tartalmaz, mint a marhahús, tofu.
  • 30%-al több kalciumot tartamaz, mint a tehéntej.
  • 100% napi szükségletnek megfelelő B12 vitamint és további 14 lényeges vitamint, vagy provitamint tartalmaz.


A Fullgrass Plus -ban két élőlény tulajdonságait sikerült egyesíteni úgy, hogy mindkettő pozitív 
tulajdonságai megmaradtak (a búzafűlé enzimeit védi a spirulina sejtmembrán).