Legyen Ön is a FitoMed tagja!
Aktív tagként élvezze a közösségünk által kínált kedvezményeket!  Regisztráció
 

ZnC Immudrink 600g - C2 c-vitamin + cink

ZnC Immudrink 600g - C2 c-vitamin + cink
Brutto ár:
8.995 Ft


Raktáron Raktáron EP: 5

Db: Kosárba

Mézes-citromos ízű Cink és C-vitamin dús ital por. 

A C-vitamin az egyik legnépszerűbb mikro-tápanyag. Elsősorban az immunrendszernek van szüksége elegendő C-vitaminra, de többek között a szép bőrhöz, ép ízületekhez, csontokhoz is kell C-vitamin, hiszen fontos szerepet játszik a szervezet kollagén szintézisében. A C-vitamin vízben oldódik, így a szervezetünk nem is tudja elraktározni.

Az ember azon néhány élőlény egyike, amely nem képes előállítani, ezért a táplálékán keresztül kell mindennap magához vennie.

Több C-vitamint igényelnek a krónikus betegségben szenvedők, fogyókúrázók, a várandós vagy szoptató kismamák, illetve azok, akik stresszes életet élnek, dohányoznak, erősebb fizikai munkát végeznek, sportolnak. Az immunrendszerünk igen bonyolult és sok az összetevője. A kórokozók elleni védelemben a C-vitaminon kívül a cink is igen fontos szerepet játszik.

A cink egy esszenciális és kulcsfontosságú eleme az immunrendszer fejlődésének és immunfunkció fenntartásának. A cink több száz kulcsfontosságú enzim és transzkripciós faktor működéséhez szükséges.

A ZnC immudrink napi fogyasztásával jelentősen hozzájárul immunrendszere normális működéséhez!

 

Figyelem! Az egyes fotókon feltüntetett narancssárga shaker nem a csomag része, csak illusztrációként szolgál. Külön megvásárolható!

Tipp! Használjon Shaker-t a gyorsabb felhasználáshoz.