Szállítási információk

Munkanapokon, hétfőtől csütörtökig, déli 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a szállítmányozó cégnek, így azok másnap kiszállításra kerülnek.
 

A csütörtök déli 12 óra után, valamint pénteken leadott rendeléseket hétfőn adjuk át a szállítmányozó cégnek, így azok kedden kerülnek kiszállításra.
Ennek, az az oka, hogy a hétfői kiszállítás csomagjait pénteken kellene a futárszolgálatnak leadni, ami a búzafûlé kiolvadásával járna. A hétfőtől csütörtökig leadott csomagokat a futárszolgálat keddtől péntekig szállítja házhoz.A csomagok ellenértékét a futárnak kell készpénzben (ha nem átutalással történt a kiegyenlítés) fizetni.
 
A fagyasztott termék futárral történő kiszállítása:

Nagyon fontos!
A fagyasztott termék futárral történő kiszállítása esetén a csomagot a SZÁLLÍTÁS NAPJÁN ÁT KELL VENNIE A MEGRENDELŐNEK! MIVEL A TERMÉK KIOLVADHAT!
Ha a megrendelõ részéről valamely okból ez nem történik meg és a szállító cég a csomag átadását nem tudja elvégezni, a megrendelőt terheli a felelősség az okozott kárért. 

Ezután a kárt okozó megrendelõnek nem tudunk futáros kiszállítást teljesíteni. Ha a futár a kiszállítási határidőn túl adja át a csomagot, mindig közösen bontsák azt ki és jegyzőkönyvben rögzítsék ha a termék kiolvadt. Ebben az esetben a szállítmányozó céget terheli a felelősség.

Szállítási díjak:

 Összeghatárok, csomagolási és futár költségek (logisztikai díj) mértéke: 

 

  • 1 Ft-tól   39.999 Ft-ig :  2.175 Ft
  • 40.000 Ft-tól 59.999 Ft-ig:  1.135 Ft
  • 60.000 Ft és e fölött továbbra is ingyenes.

Búzafűlé házhozszállítással történő rendelése:

Mennyiségi korlát nélkül rendelhető, de az alábbi feltételek mellet érvényes!

 

1 doboz ( + 450 Ft ❄ jég felárral, egyedi feltételek szerint, lásd lejjebb)
2 doboz ( + 450 Ft ❄ jég felárral)
3 doboz  ( + 450 Ft ❄ jég felárral)
4 doboz  ( + 450 Ft ❄ jég felárral)
5 doboz ( nincs jég felár, 5-el osztható)

6 doboz  ( + 450 Ft ❄ jég felárral)
7 doboz ( + 450 Ft ❄ jég felárral)
8 doboz  ( + 450 Ft ❄ jég felárral)
9 doboz  ( + 450 Ft ❄ jég felárral)
10 doboz ( nincs jég felár, 5-el osztható)

A plusz jég felár

  •  Házhozszállításnál 5-tel nem osztható mennyiség rendelése esetén, a kiszállítási díjon felül 450 Ft plusz jég felárat számolunk fel!

 1 doboz búzafűlé rendelésére

  •  Lehetőség van 1 doboz búzafűlé rendelésére is, ennek teljes logisztikai díja 4.650 Ft.  Fontos, hogy ebben az esetben viszont  az összeghatár függő szállítási díj erre nem vonatkozik! Tehát bármekkora legyen a rendelési összege, de csak 1 doboz búzafűlé van a rendelésében minden esetben 4.650 Ft lesz a szállítási díja.


 
Regisztrált klubtagok számára az összeghatárok az esetleges kedvezmény levonása után értendők!

Ide kattintva megismerheti az Általános Szerződési Feltételeket!