Szállítási információk

Munkanapokon, hétfőtől csütörtökig, déli 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a szállítmányozó cégnek, így azok másnap kiszállításra kerülnek.
 

A csütörtök déli 12 óra után, valamint pénteken leadott rendeléseket hétfőn adjuk át a szállítmányozó cégnek, így azok kedden kerülnek kiszállításra.
Ennek, az az oka, hogy a hétfői kiszállítás csomagjait pénteken kellene a futárszolgálatnak leadni, ami a búzafûlé kiolvadásával járna. A hétfőtől csütörtökig leadott csomagokat a futárszolgálat keddtől péntekig szállítja házhoz.A csomagok ellenértékét a futárnak kell készpénzben (ha nem átutalással történt a kiegyenlítés) fizetni.
 
A fagyasztott termék futárral történő kiszállítása:

A fagyasztott termék futárral történő kiszállítása esetén a csomagot a szállítás napján át kell vennie a megrendelőnek. Ha a megrendelõ részérõl valamely okból ez nem történik meg és a szállító cég a csomag átadását nem tudja elvégezni, a megrendelõt terheli a felelõsség az okozott kárért. 

Ezután a kárt okozó megrendelõnek nem tudunk futáros kiszállítást teljesíteni. Ha a futár a kiszállítási határidőn túl adja át a csomagot, mindig közösen bontsák azt ki és jegyzőkönyvben rögzítsék ha a termék kiolvadt. Ebben az esetben a szállítmányozó céget terheli a felelősség.

Szállítási díj:

 
 
Regisztrált klubtagok számára az összeghatárok az esetleges kedvezmény levonása után értendők!

Ide kattintva megismerheti az Általános Szerződési Feltételeket!