Legyen Ön is a FitoMed tagja!
Aktív tagként élvezze a közösségünk által kínált kedvezményeket!  Regisztráció

K4 elektróda garnitúra

K4 elektróda garnitúra
Brutto ár:
18.600 Ft


Raktáron Raktáron EP: 12

Db: Kosárba

KARCSÚSÍTÁS OTTHON, HV6609 TÍPUSÚ IZOM IDEGTSIMULÁLÁSSAL

K4 Karcsúsító garnitúra tartalma:

4db Gumi elektróda
4db rögzítő őv
1db Karcsúsító gél

A készülék a természetes mozgáshoz hasonlóan az izmok motorikuspontjaihoz juttatnak el elektromos impulzusokat. A különbség az, hogy ez nem idegpályákon keresztül, hanem a bőrfelületről történik. Megfeszítve az izmokat, aktivizálja az anyagcserét és segíti felgyorsítani a kalóriafogyasztást. Egy kiegyenlített és szabályozott diétával együtt használva segít fogyni és csökkenteni a nem kívánt méreteket, miközben tonizálja és erősíti az izomzatot. Az impulzusok kiöblítik a többlet folyadékot, összenyomják a zsíros rétegeket és megfeszítik az izmokat, így Ön már egyetlen kezelés segítségével csökkentheti a nem kívánt méreteit. A különbséget az mutatja, hogy belepasszírozzuk magunkat az estélyi ruhánkba, vagy a kezelés után, egyszerűen csak belebújunk.

 

Biológiai hatásmechanizmus

Ha a testtömeget csökkenteni akarjuk, akkor a szervezetünk által leadott energiát a bevitt energiaszint fölé kell emelni. Köztudott, hogy az izommunka energia „elégetésével jár”. az izom ezt az energiát attól függően, hogy milyen a mozgás intenzitása és időtartama, két forrásból nyerheti:

1.Nagy intenzitású, rövid ideig tartó terhelés esetén a szénhidrátháztartásból
Kis intenzitású és hosszú ideig tartó izommunka esetén a zsírraktárakból (főként a bőr alatti kötőszövetből) nyeri.
Esetünkben a cél ez utóbbi, tehát az, hogy a fogyasztandó terület alatti izomcsoportokat rendszeresen, kis intenzitással, hosszú időre mozgásra késztessük.

Kezelés

Előkészítés Kenje be karcsúsító géllel a szilikon elektródák fekete felületét. Csatlakoztassa az elektródákat a készülékhez a kábel segítségével. rögzítse az elektródákat a testen az elasztikus övekkel úgy, hogy a fekete, gélezett oldaluk közvetlenül érintkezzen a bőrfelülettel.

Időtartam Egy kezelés 45 percig tart, amely két program szünet nélküli lefuttatását jelenti a következők szerint:

15 perc                    P-02 program (az izomrostok bemelegítéséhez)
30 perc                    P-03 program (az ütemes izom-összehúzódásokhoz)
Egy-egy ilyen kezelést naponta egyszer, vagy kétszer (reggel és este) végezze.