Legyen Ön is a FitoMed tagja!
Aktív tagként élvezze a közösségünk által kínált kedvezményeket!  Regisztráció
 

Jázminpakóca tea (Stevia Rebaudiana)

Jázminpakóca tea (Stevia Rebaudiana)
Brutto ár:
3.100 Ft


Raktáron Raktáron EP: 2

Db: Kosárba

50 g

A dél-amerikai indiánok által már évszázadokkal ezelõtt felfedezett növény, a Stevia rebaudiana egy olyan természetes édesítõszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál, kivonatai pedig akár 300-szor édesebbek is lehet-nek annál!
 
Figyelemre méltó, hogy fogszuvasodást nem okoz, és az elhízásra hajlamos fogyasztóinak sem kell aggódnia, mert kalóriatartalma nulla! A növénynek az emésztést segítõ hatása mellett magas C és A vitamin valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított!
 
Cukorbetegek is fogyaszthatják. Az intenzív édes ízért felelõs steviol glycoside-ok, az aszpartámmal ellentétben, fõzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le, így a Stevia a cukor teljes körû helyettesítõje lehet!
Külsõleg, alkalmazva alkalmas különbözõ bõrproblémák enyhítésére. Megvéd a bõr korai öregedése ellen, azt fiatalossá és rugalmassá varázsolja! Kisebb sebek, horzsolások kezelésére néhány csepp Stevia oldatot csepegtethetünk a sérült bõrfelületre, így a fájdalom gyorsan megszûnik és a seb is sokkal hamarabb fog meggyógyulni!