Figyelem!
2024. június 20-tól augusztus 31-ig terjedő nyári időszakban a szokásostól eltérő nyitva tartás lesz érvénybe!
Mielőtt elindulsz hozzánk érdeklődj! Tel: 06-1-7890319 vagy 06-30-6869248

Legyen Ön is a FitoMed tagja!
Aktív tagként élvezze a közösségünk által kínált kedvezményeket!  Regisztráció
 

Fullgrass UNIQUE gyorsfagyasztott búzafűlé béta-glükánnal

új Fullgrass UNIQUE gyorsfagyasztott búzafűlé béta-glükánnal
Brutto ár:
11.745 Ft


Fontos házhozszállítási információk:

Lehetőség van 1 doboz búzafűlé rendelésére is, ha a megrendelő vállalja a teljes logisztikai díjat, ennek összege 4.650 Ft.

Házhozszállításnál 5-tel nem osztható mennyiség rendelése esetén, a kiszállítási díjon felül 450 Ft plusz jég felárat számolunk fel!

→ A tájékoztatás nem teljes körű! További részeltes szállítási infók itt!Raktáron Raktáron EP: 7

Db: Kosárba

30 db 10,5 g-os kocka - összesen: 315 g 

A méregtelenítés célja nem csupán a szervezetünk megtisztítása, de leginkább az immunrendszerünk megerősítése. A méregtelenítés nem csupán étkezési módosítást jelent, hanem egy teljes tisztítási folyamatot – kívülről és belülről. 
 

Fullgrass Unique


Az már sokak számára közismert tény, hogy a Fullgrass alapját adó búzafűlé olyan széles spektrumú táplálója az emberi szervezetnek, amihez hasonlót nehéz lenne találni. Ennek köszönhető, hogy azok, akik fogyasztják folyamatos használat mellett nagyobb ellenálló képességre tesznek szert. 


Az élet azonban mindig újabb kihívások elé állít bennünket. Ilyen például az, amikor életterünkben történő változások miatt nagyobb terhelés ér bennünket kórokozók, vírusok stb..
Fokozódik az igény a velünk született immunrendszer működtetésére.


A Fullgrass Unique ezért a búzafűlé mellett Béta-glükánt is tartalmaz, így duplázva meg azt a tudást, amelyre szükségünk van a magasabb szintű védelem miatt.

A Fullgrass Unique kettős képessége a veleszületett immunrendszerünk stimulálásával teszi aktívvá a védekezést. Fogyasztásával a szervezet védekező rendszere olyan „lökést” kap, melynek segítségével könnyebben győzhetjük le  a betegségeket.


A béta-glükánok ezen túl még csökkenthetik a koleszterinszintet azáltal, hogy megakadályozzák az ételekben található koleszterin felszívódását.