Legyen Ön is a FitoMed tagja!
Aktív tagként élvezze a közösségünk által kínált kedvezményeket!  Regisztráció
 

Egyre nagyobb jelentőséggel bír a Melius Credit (2019.05.01-től)

Mi a Melius Credit? (- továbbiakban: MC)


- A MC pontrendszer olyan creditpont hozzárendelés, amely minden tagunk saját célra történő vásárlásának és a klubtevékenység aktivitásának objektív mérőeszköze. Pénzre nem váltható és ennek megfelelően pénzért nem is vehető, azaz nem alternatív fizetőeszköz.

- A MC minden tagnak saját jogon képződik, felhasználása is kizárólag a tag számára lehetséges. Átengedni, engedményezni kizárólag csak abban az esetben lehet, ha a tag örökhagyói helyzetbe kerül. Ilyenkor a tagi viszonyt tovább vivő személy, mint tag azonos feltételek mellett változatlan jogosultságot élvezve élhet kedvezményezetti jogával.

- A tag a MC egyenlegét minden frissen készült számláján megtalálja. Követheti annak állását az interneten is miután belépett a tagsági kódjával és PIN kódjával az elit.fitomed.hu oldalon és megnyitja a fiókjainál található MC ikont. ( az adatok frissítése legalább heti rendszerességű!)
 

Miből képződik a MC?


1. Készítmények vásárlásakor. Minden olyan készítmény, amelynek Egészségpont (EP) értéke van ugyanennyi MC-et is generál. Pl: 1 darab Choco Power 6 EP >>> 6 MC is.

2. Szakmai nap délelőtt >>> 14 MC

3. Szakmai nap délután >>> 14 MC

4. Helyi információs rendezvényen való részvétel >>> 7 MC

5. Helyi információs rendezvényen részt vett meghívott után >>> 7 MC

6. Helyi információs rendezvény szervezése és sikeres megtartása >>> 14 MC

7. Regisztrációval záruló beajánlása egy új klub tagnak >>> 25 MC

8. Új elem: Tagok rendeléseinek kezelése >>> 1 MC tagonkét/hó (Saját rendelés nem számít bele!)


A rendezvényekből képződő MC az aláírt jelenléti ívek, regisztrációs lapok alapján kerül felvezetésre a rendszerbe a dokumentumok beérkezését követően. A jelenléti ívek aláírása utólag nem lehetséges, ezért annak mindig az adott rendezvényen kell megtörténnie!
Az új tag regisztrációja alapján járó MC pontot a regisztrációs lapot leadó, beküldő - azon megnevezett- tag kapja.  Függetlenül attól, hogy az új tag regisztrálása struktúrálisan hova kerül.

A tagi rendelések kezelésének teljesülését az elektronikusan beküldött rendelések alapján rögzítjük.

 

Mire és hogyan használható fel a MC?


Az alábbi felhasználási formák esetén a Tag aktivitása által generált MC mennyisége adja a jogosultságot, hogy igénybe vegye a FEC kínálta ajánlatokat. Ha a Tag MC egyenlegén nincs megfelelő mennyiségű MC, akkor az alábbi ajánlatokat nem tudja ilyen módon igénybe venni!

• Leletértékelés, szaktanácsadás Melius Rendelő szolgáltatása (eur.ing Jakóczi Iván MSc)
>>> MC 200

• Alternatív gyógyászati kezelések, kedvezményesen – Melius Rendelő – Keszthely
>>> 10-20-30% > MC100-300

• Készítmény kuriózumok akciója >>>  10-es léptékű licit

• Relax programok akciója >>> 10-es léptékű licit

• Klub csapatprogramok akciója >>> egyedi, arányos

• Térítéses képzések akciója >>>> egyedi, min.50%

Az ajánlat igénybevételekor a hozzátartozó MC érték levonásra kerül a MC egyenlegből, mint felhasznált MC.A MC további szerepe, mint objektív mérőeszköz


A FEC közösségi generatív marketingjéből adódóan a klubbot alkotó tagok nem forgalmazók, nem végeznek kereskedelmi tevékenységet így többnyire nem rendelkeznek vállalkozással sem. Sikerük érdekében a képzésekben való részvételen túl közösségi találkozókat, információs rendezvényeket is szerveznek.

Tevékenységükkel ,- ami a saját fogyasztású készítmények útján szerzett tapasztalatok megosztása, ismeretségi körükben történő népszerűsítése-, segítik, bővítik a felhasználók körét. A bővülés generálja azt a többlet visszatérítést, amit már kedvezményként nem tudnak igénybe venni. Aktivitásuk függvényében a technikai háttér cég magbízási szerződést köthet velük, amelynek következményeként megbízási díj kifizetésére nyílik lehetőség. A megbízás teljesülésének aktivitásuk MC-tel való elismerése az igazolás. Ezért fontos szerepet kap ebben a MC, ami így objektív, követhető mérőeszközzé válik!

Megbízási díj kifizetés teljesülés igazolásának alapja: a kifizetést megelőző 6 hónapban átlag 35MC/hó képződés, azaz 210 MC a MC egyenleg történetben. Ha tehát egy ajánló tag (AT) havi egyéni vásárlása alapján 10 EP= 10 MC-et kap és részt vesz a havi szakmai napon ( 28 MC ), akkor 38 MC-je képződ. Vagy  új tagot regisztrál a F.E.C. rendszerébe (25 MC ), akkor 35 MC-je képződik. Vagy népszerűsítő tevékenységének következtében új fogyasztók havonta 25 EP mértékben vásárolnak (Fogyasztói áron!) az ő kódjához rendelten (25 MC), akkor 35 MC-je képződik, tehát a teljesülés alapján megbízásos tevékenysége igazolható lesz. Kizárólag egyéni vásárlásból származó 210 MC alapján nem teljesül a megbízási díj kifizetés feltétele!

Ilyen esetben a kifizetéskor nem vonódik le az egyenlegből a 210 MC!

Leletértékelés, tanácsadás, mint igénybe vehető, MC-hez is kapcsolt szolgáltatás FEC tagok számára:
Kapcsolat: lelet@fitomed.hu

A beérkező kérésre, kérdésre e-mailen kapja vissza a választ. A leleteken megjelenő tartalmat bizalmasan kezeljük. Egy e-mailbe mindenki törekedjen egy problémára koncentráltan kérdést feltenni és maximum 3 leletet csatolni.

 

A szolgáltatás díja:


1. Külső érdeklődők (csak aktív tag közvetítésével), a rendszerrel kapcsolatba még nem kerültek részére: 3.500 Ft./ e-mail/ kérdés

2. Passzív tagok ( 6 hónap egybefüggő felhasználói passzivitás egy év alatt): 3.000 Ft./ e-mail/kérdés

3. Időszakosan aktív tagok (Felhasználói passzivitása nem éri el a 6 hónapot: 2.000 Ft./ e-mail/kérdés

4. Passzív és időszakosan aktív tagok közvetlen családtagjai: megegyezik a tag díjával.

5. Folyamatosan aktív tag, akinek MC egyenlege eléri a 200 MC-et: díjtalan (-200MC)

6. Folyamatosan aktív tag, akinek MC egyenlege nem éri el a 200 MC-et: 1.000 Ft/e-mail/ kérdés

7. Folyamatosan aktív tagok közvetlen családtagjainak: 1.000 Ft./ e-mail/kérdés

A szolgáltatás díját átutalással vagy készpénzben lehet kiegyenlíteni.
A kiegyenlítést követően a választ e-mailben kapja meg az igénybe vevő.