Természetes izzadásgátló - Crémdeó

Írta admin 2017. 07. 05. 0 hozzászólás

Bizonyára már nagyon sok kozmetikai készítményt kipróbáltál a verejtékezés és a testszag megszüntetésére. Az izzadásgátlók a verejtékmirigyek működését fogják vissza, a dezodorok pedig a szagokat semlegesítik vagy fedik el. Előfordulhat azonban, hogy a te esetedben egyik kozmetikai termék sem vált be.

Szerencsére rengeteg egyéb lehetőség áll a rendelkezésedre, főleg, ha a természetes megoldásokat részesíted előnyben. 
 

Te hol tartasz a vegyszermentes úton?


 

Te is az egészséges kozmetikumok híve vagy, ugye? 
 

Gratulálok Neked, mert pontosan tudom, milyen érzés rálépni erre az útra, ami nemcsak arról szól, hogy vegyszermentes szappant használsz toxikus tusfürdők helyett, hanem arról is, hogy új életformát kezdesz. Hosszú és rögös az út, kitartást, tudatosságot és elszántságot igényel – és igen, sokszor költségesebb lehet a bio gyümölcsöket megvenned, de tudod, hogy végső soron Te jársz jól.
A natúr út egyik sarkalatos és kritikus pontja, amikor elérkezel az izzadásgátló kérdéséhez.
 

Különösen akkor érzékeny pont ez, ha éppen harmincöt fokos hőség van, árnyékban is.Tény, hogy picit rizikós nyáron átállnod másik izzadásgátlóra – sokan félnek például, hogy nem maradnak frissek egész nap, így nem számíthatnak 100%-osan a natúr dezodorra.
Nem a Te hibád, ha még nem hallottad a következő, bizonyított tényeket: a bolti izzadásgátlók többsége mérgező, egészségre káros anyagokat tartalmaz.

Ha találsz benne:

parabéneket, propilénglikolt, triklózánt, sodium lauryl sulfate-ot, szintetikus illatanyagokat és nem utolsósorban pedig az aktív összetevőket: az alumínium-származékokat, mint pl.

Aluminum chloride
Aluminum zirconium tricholorohydrex glycine
Aluminum chlorohydrate
Aluminum hydroxybromide,

akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy ártasz bőrödnek, ha ezeket kened magadra. Ezek a mesterséges vegyületek ugyanis nemcsak a bőrnek nem tesznek jót, de összefüggésbe hozhatók hormonális problémákkal, sőt, rákos megbetegedésekkel is.

Az alumínium tartalmú dezodorok például a mellrák egyik okozói lehetnek, hiszen eltömítik azokat a pórusokat a bőrben, melyek felelősek azért, hogy a tested megszabaduljon a méreganyagoktól. Amikor izzadsz, akkor tulajdonképpen ez történik, azaz kilökődnek a fölösleges anyagok. Izzadni valamennyire kell, különben ezek az anyagok még inkább felhalmozódnak.


A megoldás: Crémdeó

Leave a Comment